Quantcast
Channel: هنر و ادبیات | رادیو زمانه
Viewing all articles
Browse latest Browse all 921

حمایت سپاه از رئیس صدا و سیما در ماجرای «پایتخت»

$
0
0

رمضان شریف، سخنگوی سپاه پاسداران گفت محتوای نامه غلامحسین غیب‌پرور، جانشین فرمانده قرارگاه امام علی به رئیس صدا و سیما در انتقاد از برنامه‌های نوروزی به ویژه سریال پایتخت و احتمال «نفوذ» به صدا و سیما، «موضع» این نیروی نظامی نیست.

شباهت نمایی از فصل ششم سریال پایتخت با فیلم همسفر. رئیس صدا و سیما خواهان بررسی احتمال «نفوذ» شد

روز گذشته غلامحسین غیب‌پرور، رئیس سابق سازمان بسیج و جانشین فرمانده قرارگاه امام علی در نامه‌ای به عبدالعلی علی عسگری، رئیس سازمان صداوسیما با انتقادهای تند از برنامه‌های نوروزی به ویژه سریال پایتخت این احتمال را مطرح کرده بود که ممکن است عده‌ای به درون سازمان نفوذ کرده باشند. غیب‌پرور گفته بود باید رئیس صدا و سیما به نیروهای انقلابی و مجاهد میدان بیشتری برای جلوگیری از نفوذ بدهد و اگر نمی‌تواند به این وظیفه عمل کند بهتر است استعفا دهد.

سه‌شنبه ۱۹ فروردین سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف، سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره نامه غیب‌پرور به رئیس صدا و سیما گفت:

«محتوای این نامه هر چند با انگیزه مشفقانه نگاشته شده باشد، موضع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تلقی نمی‌شود و بدیهی است این نهاد انتقادات و پیشنهادهای خود نسبت به موضوعات و برنامه‌های مختلف صدا و سیما را از طریق فرآیندهای مقتضی به رسانه ملی منعکس کرده و می‌کند.»

رمضان شریف از «آرایش رسانه‌ای متناسب صداوسیما برای ایفای نقش‌های هوشمندانه و موثر در آگاهی‌بخشی به جامعه و بکارگیری خلاقیت و نوآوری» تمجید کرد.

پایتخت، مصداق نفوذ

بعد از نمایش آخرین قسمت فصل ششم سریال پایتخت علی عسگری از معاون خود خواسته بود در مورد شباهت‌های این سریال به برخی از آثار سینمایی پیش از انقلاب ۵۷ تحقیق کند تا روشن شود حاصل «اشتباه، بی‌توجهی و وادادگی» است یا «نتیجه‌ عملیات مرموز و فتنه‌انگیز ستون پنجم فرهنگی دشمن».

در فصل ششم سریال پایتخت، فروپاشی اجتماعی به خانواده ایرانی هم سرایت کرده است. برای نخستین بار در یکی از سکانس‌های این مجموعه نه تنها به کاسب‌کاری و ریاکاری متولیان مذهب اشاره می‌شود، بلکه برای نخستین بار «عفو رهبری» را هم دست می‌اندازند. رسانه‌های امنیتی در روزهای گذشته این مجموعه را آماج حملات خود قرار داده بودند. به ویژه یکی از صحنه‌های فیلم که به فیلم «همسفر» به کارگردانی مسعود اسداللهی (با بازی گوگوش و بهروز وثوقی) بی‌شباهت نبود، حساسیت رسانه‌های امنیتی را برانگیخت.

مجموعه تلویزیونی «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم و با نویسندگی و بازی محسن تنابنده نخستین بار در سال ۱۳۹۰ در دوران ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد به نمایش درآمد. فصل قبلی این سریال که به سرگردانی خانواده معمولی در سوریه و مبارزه آن‌ها با داعش اختصاص داشت با بودجه سازمان رسانه‌ای اوج وابسته به سپاه پاسداران ساخته شده بود.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با عوامل سریال پایتخت به سیروس مقدم کارگردان این مجموعه گفته بود:

«”پایتخت” خیلی خوب بود. یک فیلم ایرانی کامل و درست.»

بیشتر بخوانید:

«پایتخت ۶»، محصول «ستون پنجم فرهنگی دشمن»؟

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 921

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>